Beste Rene,

De eerste dag zit erop! We zijn erg blij met de bijna 1000 mensen die nu al het eventplatform van De Week van AM hebben bezocht. Vandaag hebben we net als gister weer een mooi vol programma.

Wopke Hoekstra en Federatie van Assurantieclubs

Om 15.30 uur zal Minister van Financiën, Wopke Hoekstra, in gaan op het belang en de impact van onafhankelijk financieel adviseurs. Bert Sonneveld (Federatie van Assurantieclubs) gaat in gesprek met het veld over o.a. het provisieverbod, actieve transparantie en Permanent Actueel.

De hypotheekmarkt in 2025

Ook hypotheken is een onderdeel van De Week van AM. Hoe ziet de hypotheekmarkt in 2025 eruit? En wat betekent dat voor aanbieders en intermediair? Wat gaat digitaal en wat blijft mensenwerk? Theo van Vugt gaat in gesprek met Matthijs Mons in de reportage 'De hypotheekmarkt in 2025 om 16:30 uur.

Op de bank met Jort

Een aantal onderdelen van het programma komt dagelijks terug, maar dan met een andere invulling. Dit is ook zo bij 'Op de bank met Jort. Vandaag ontvangt Jort Kelder om 15.00 Marc van Nuland van Aon.

Steenrijk maar geldarm?

Met welke problemen kampen senioren op de woningmarkt en hoe kan deze groep geholpen worden? Paul Nijssen en Arjen Bijlsma (ASR) gaan in gesprek met Alex van Scherpenzeel (ANBO) over de seniorenproblematiek op de woningmarkt. Bekijk het om 11.30 uur.

Terugkijken

Komt het ingeplande moment jou niet uit? Heb je een sessie gemist? Niet getreurd! De meeste sessies zijn in de loop van de week te bekijken via amweb.nl/uitzendinggemist.

Bekijk hieronder het hele programma van vandaag.

Veel kijk- en luisterplezier!

Inloggen

Wat zijn de stappen om in te loggen op Hopin?

  • Ga naar hopin.com/events/de-week-van-am
  • Kies uit een van de Free tickets (gratis).
  • Klik op Checkout en je gaat naar het volgende scherm.
  • Maak een account aan door je gegevens in te vullen.
  • Klik op Sign up
  • Je bent nu geregistreerd en aangekomen op het platform.

Problemen met aanmelden?
Heb je problemen met inloggen of inschrijven? Kijk dan eerst op onze pagina met veelgestelde vragen, klik hier om naar deze pagina te gaan.

Kom je er toch niet uit? Dan kun je contact met ons opnemen via: amevents@vakmedianet.nl