Nationale-Nederlanden gelooft in de kracht van samen ondernemen. In het delen van kennis en ervaring. In gezamenlijk de schouders eronder zetten. Om zo samen jouw klanten van de beste persoonlijke service te voorzien.

NN hardloopambassadeur Erben Wennemars daagt je dagelijks uit na te denken over thema’s die bij jou als adviseur én ondernemer spelen. Met inspirerende voorbeelden uit zijn carrière. Want topsport en ondernemen doe je niet alleen, dat doe je samen. De thema's zijn aanpassingsvermogen (maandag), kracht van focus (dinsdag), motivatie (woensdag), kansen zien en benutten (donderdag) en gezond ondernemen (vrijdag).

Meet & greet: ontmoet ons én Erben Wennemars

Schuif dagelijks na de vlog van Erben aan in de live sessie van Nationale-Nederlanden. Praat samen met gastheer Harry van der Zwan (directeur Business Partners) en collega’s Arjan Nollen (Commercieel directeur Zakelijk Schade), Sander de Vries (Commercieel directeur Particulier Schade) en Gerald Strijbos (Commercieel directeur Zorg) door op de thema’s die er voor jou als adviseur en ondernemer toe doen, waaronder het thema van de dag. De thema's per dag:

23 november: aanpassingsvermogen
24 november: de kracht van focus
25 november: motivatie
26 november: kansen zien en benutten
27 november: gezond ondernemen 

Mis het niet, neem live deel en maak kans op een persoonlijke inspiratiecall met Erben.

 

Gratis aanmelden 

Terug naar het programma